Kategorier
FILM NYHEDER

Den stjernebesatte ‘The Departed’ på Netflix

Årets store nytårsgave fra Netflix er det stjernebesatte gangsterdrama ‘The Departed’, som nu kan ses på den danske udgave af Netflix.

Filmen handler om de to ambitiøse politiaspiranter, Billy Costigan og Colin Sullivan, som bliver optaget samtidig i Bostons politikorps. De er begge af irsk afstamning præcis som byens dominerende gangster. Den ene bliver plantet som muldvarp hos den lokale Godfather, mens den anden stiger til tops i politikorpset. Han er til gengæld plantet af den lokale Godfather.

Oplev Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Martin Sheen, Mark Wahlberg og Alec Baldwin i dette brag af en thriller. Husk at sætte hele aftenen af til denne Oscar-vindende film. Det er nemlig er en helaftensfilm på hele 2 timer og 32 minutter. 

Filmen er instrueret af Martin Scorsese  og er en genindspilning af den meget roste film “Infernal Affairs” fra 2002, der i øvrigt var Hong Kongs bud på filmen “Heat”.

Se traileren til ‘The Departed’

Filmen havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar 2014.

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.