Kategorier
FILM

Den amerikanske actionfilm ‘Red Dawn’ på Netflix

Den amerikanske actionfilm Red Dawn fra 2012 kan nu streames på Netflix Danmark.

Indbyggerne i en by i staten Washington vågner en morgen op til det surrealistiske syn af nordkoreanske soldater, der daler ned fra himlen i faldskærme. Hurtigt og uden varsel er USA blevet invaderet og denne by er det første mål.

En gruppe unge fra byen nægter dog at give op og fast besluttet på at kæmpe imod den indtrængende fjende, søger de unge patrioter tilflugt i byens omkringliggende skove, hvor de træner og reorganiserer sig som en guerillagruppe under ledelse af den hjemvendte soldat Jed (Chris Hemsworth).

Red Dawn er en genindspilning af actionfilmen Red Dawn (Blodrødt Daggry på dansk) fra 1984, som havde Patrick Swayze, Charlie Sheen og Jennifer Gray på rollelisten.

Den nye udgave af Red Dawn vandt den tvivlsomme ære, af at vinde prisen som “The Sequel or Remake That Shouldn’t Have Been Made Award”, ligesom filmen var nomineret til en Razzie i 2013 som ‘Worst Prequel, Remake, Rip-Off or Sequel’. Filmen kom ikke i de danske biografer og er således ikke anmeldt af de danske anmeldere, men nu er du advaret.

Red Dawn kom på Netflix den 1. januar 2015.

Se traileren til ‘Red Dawn’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.