Kategorier
BREAKING FILM

Dead Man Down på Netflix

Den amerikanske thriller fra 2013, Dead Man Down kan nu ses på Netflix.

Ungarske Victor (Colin Farrell) er ikke lige den type, man gerne vil have, der kommer og banker på ens dør. Han arbejder som lejemorder for gangsterbossen Alphonse (Terrence Howard), der styrer det meste af New Yorks underverden.

Victor har dog en skjult dagsorden. Det var nemlig Alphonse, der år tidligere, stod bag drabet på Victors kone og datter – og nu vil han have hævn. Mens han er i gang med at infiltrerer gangsterens netværk støder han på den  gådefulde Beatrice (Noomi Rapace), som blev skamferet, da en flugtbilist påkørte hende.

Nu ønsker Beatrice hævn, og hun allierer sig med Victor i håb om, at de begge kan skabe sig et nyt liv.

Instruktør: Niels Arden Oplev.

Dead Man Down på Netflix

Filmmagasinet Ekko gav filmen 4 stjerner og skrev: “…skåret underholdende til, og hævnhistorien er speget og original. Vi tilgiver på det alter den lidt for forudsigelige og støjende slutning.”

Dead Man Down kom på Netflix den 1. november 2016. 

Se traileren til Dead Man Down

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.