Kategorier
BREAKING FILM

Date Night

Den romantiske komedie fra 2010, Date Night med Tina Fey og Steve Carell kan nu ses på Netflix.

Ægteparret Phil (Steve Carell) og Claire (Tina Fey) er trætte af at deres forhold er blevet kedeligt og rutinepræget. Da de under deres date på en fin restaurant, impulsivt stjæler et andet pars bordreservation dukker et par gangstere pludseligt op og mistænker Phil og Claire for at være de to tyveknægte, som oprindeligt havde bestilt bordet, og som åbenbart har bestjålet en af New Yorks mest magtfulde mafiosoer.

Det lykkes ikke Phil og Claire at overbevise håndlangerne om, at de er uskyldige, så de må flygte gennem Manhattans gader med alskens skydeglade lømler lige i hælene. Overlever de, kan det være de genfinder flammen i deres ægteskab.

Information skrev: “Date Night holder lige nøjagtigt skruen i vandet takket være en ihærdig præstation fra sit seværdige dream team og Mark Wahlberg i en birolle som brystkasseblærerøv.” og BT gav filmen 4 stjerner.

Filmen er instrueret af Shawn Levy.

Date Night kom på Netflix den 1. september 2016.

Se traileren til Date Night

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.