Kategorier
FILM

Dansefilmen ‘Step Up 3’ på Netflix

‘Step Up 3’ blev den første dansefilm lavet i ægte 3D. Den version vi har fået på Netflix er dog kun i 2D, men stadig et kig værd. Fyldt med imponerende flotte dansetrin og fed musik fra blandt andre Flo-Rida og Busta Rhymes.

Denne gang foregår handlingen i New Yorks intense danse undergrundsverden. Vi følger Luke (Rick Malambri) og Natalie (Sharni Vinson), som er taget på college i New York, hvor de finder sammen med  Moose (Adam Sevani), der har samlet den vildeste dansegruppe. Snart ser de sig selv kæmpe mod verdens bedste hip-hop og breakdance dansere.

Filmen er  instrueret af Jon Chu som også instruerede ‘Step Up 2: The Streets’.

Var du en af dem, der blev skuffet over 2’eren, så er der godt nyt. ‘Step Up 3’ er væsentligt bedre: Handlingen er måske banal, men til gengæld er der tale om en fantastisk flot dansefilm.  Politikens anmelder, Søren Vinterberg gav filmen 3 stjerner (hjerter) og skrev: “Storslået akrobatiske dansescener i effektfuld 3D-fotografering, lige til fem-seks hjerter, men parret med tynd teenagerlove og lommefilosofi så mageløst banal, at to hjerter ville være skamros…”

‘Step Up 3’ kom på Netflix Danmark den 15. januar 2014

Se traileren til dansefilmen ‘Step Up 3’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.