Kategorier
SHOWS

Netflix-talkshow: Chelsea sæson 2

Netflix er nu klar med nye afsnit af deres første talkshow nogensinde: Chelsea.

NDet er den amerikanske komiker, skuespiller og tv-vært Chelsea Handler, der står bag talkshowet, der er alt andet end et traditionelt talkshow med en vært, der kun sidder bag et skrivebord.

Første sæson bestod af 90 udsendelser, men det tal bliver kraftigt beskåret i Chelsea sæson 2.

Fremover vil der kun kom et nyt talkshow om ugen, mod tidligere tre ugentlige udsendelser.

Med hendes nyudstedte pas rejser Chelsea rundt i hele verden og taler med personer og besøger steder der fascinere hende. Vi skal til Rusland, Japan, Mexico, tværs over USA og tilbage til studierne i LA, hvor programmerne optages foran et publikum.

Chelsea på Netflix
Sæson 2 af Netflix-talkshowet Chelsea kan nu streames på Netflix.

Chelsea lover, at du kommer til at opleve kendte og spændende mennesker på en helt ny måde, mens der tales om internationale kulturer, alternative livsstile, uddannelse, sundhed, sport, politik og ganske almindelige hverdags ting. Alt fra samtaler med smagsdommere til harajuku-piger i Japan. Vi kommer ud i verden og ind i studiet.

Chelsea sæson 2 kom på Netflix den 15. april 2017 og programmet sendes en gang om ugen.

Se traileren til talkshowet Chelsea

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.