Kategorier
FOR BØRN

Bionicle 3 – Et Net Af Skygger på Netflix

Der er action på programmet for familiens større børn i LEGO-filmen Bionicle 3 – Et Net Af Skygger, der nu kan ses på Netflix

De legendariske Bionicle-helte er fanget i et net af løgne, intriger og forræderi. Flere hemmeligheder fra Bionicle-verdenens dyb vil blive afsløret og Toaerne står ansigt til ansigt med nye ondsindede skurke i den mest actionfyldte Bionicle-film indtil nu.

De seks Toa-helte skal ud på en sidste opgave, inden de kan bygge deres nye hjem på øen Mata Nui. Derfor vender de tilbage til Metru Nui, og finder deres smukke by indhyldet i mørke skyer og invaderet af ondskabsfulde, netvævende edderkoppeskabninger – Visorak! På en eller anden mystisk måde forvandles heltene til nogle mærkelige monsterlignende Toaer, kendte som Toa Hordika. De indser at missionen med at redde den Matoran, som holdes fanget af mørkets kræfter, vil blive alt andet end enkel. Giftige modstandere, hårde prøvelser og store sejre, er altsammen med i dette nye eventyr!

Find ud af hvorfor fremtidige Matoran-generationer hylder disse Toaer som de største helte gennem tiderne!

Bionicle 3 – Et Net Af Skygger kom på Netflix den 1. august 2015, hvor den kan ses med dansk tale.

Se traileren til Bionicle 3 – Et Net Af Skygger (engelsk version)

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.