Kategorier
BREAKING FILM

Autentisk historie om lejemorderen ‘Iceman’

Den amerikanske film The Iceman er den sande historie om en berygtede lejemorder.

I årevis ser det ud til, at Richard Kuklinski (Michael Shannon) lever et idyllisk liv i New Jersey med sin smukke hustru (Winona Ryder) og to skønne døtre. Men bag facaden er sandheden en anden: Da han bliver fyret fra sit job opsøger han uden familiens viden mafiaen. Det viser sig hurtigt, at Kuklinski har et særligt talent: Han har ingen problemer med at slå andre ihjel. 

Det leder Kuklinski ind på en ny løbebane som The Iceman og i mere end 20 år hjælper han mafiosoen, Roy Demeo (Ray Liotta) med at gøre sine fjender kolde. Det sker endda meget bogstaveligt, da Kuklinski fryser ligene ned for at sløre drabstidspunktet.

BLIV VEN MED OS PÅ FACEBOOK OG FÅ MERE UD AF NETFLIX

Da familiefaderen anholdes i 1986 aner hans kone ikke, at hun er gift med en af USA’s mest berygtede lejemordere, som har mere end 100 menneskeliv på samvittigheden.

The Iceman blev vist første gang på Venedig Filmfestival i 2012. Filmen kom på Netflix den 1. april 2014

Se traileren til The Iceman her:

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.