Kategorier
BREAKING FILM

Den anmelderroste indiefilm Frank på Netflix

Den britiske indiefilm fra 2015, Frank kan nu ses på Netflix.

Det engelske indierock-band Soronprfbs mister deres keyboardspiller, og som afløser optager de Jon (Domhnall Gleeson) i bandet. Jon får brug for alle sine talenter, da han i sit nye liv trækkes med til Irland for at indspille et album og derefter skal med på en større turné.

Bandet ledes nemlig af den mystiske forsanger Frank (Michael Fassbender), der bærer et gigantisk papmachehoved døgnet rundt. I starten virker masken som et bevist, politisk valg, men efter mange konflikter og psykiske nedture i gruppen begynder Jon at tvivle på hvad der i virkeligheden gemmer sig bag den gigantiske maske.

Det siger anmelderne om Frank

Filmen er instrueret af Lenny Abrahamson og har blandt andre Moira Brooker, Paul Butterworth og Phil Kingston på rollelisten – udover naturligvis de to hovedrolleindehavere Domhnall Gleeson og Michael Fassbender, der er skjult bag en kæmpe maske i hele filmen.

Manuskriptet er skrevet af Jon Ronson og Peter Straughan, der er baseret på Jon Ronsons egne minder og figuren er løst baseret på figuren Frank Sidebottom, som den britiske komiker Chris Sievey står bag.

Per Juul Carlsen fra Filmland på DR P1 gav filmen 5 stjerner og skrev: “Jeg havde det virkelig svært med ‘Frank‘ mens jeg sad og så filmen. Nu elsker jeg ‘Frank’ for at snyde mig i de første 85 minutter.”

Frank kom på Netflix den 6. oktober 2016.

Se traileren til Frank

https://www.youtube.com/watch?v=9dcLw6CPzIs

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.