Kategorier
BREAKING SERIER

4. sæson af ‘Modern Family’ på Netflix

Netflix har netop lagt 4. sæson af den populære, Emmy- og Golden Globe vindende serie, Modern Family på tjenesten i Danmark.

Vi er tilbage hos Pritchett-klanen. Jay (Ed O’Neill), som har to børn: Datteren Claire (Julie Bowen), der er husmor i en traditionel familie og gift med Phil (Ty Burrell), som hun har tre børn sammen med, og sønnen Mitchell (Jesse Tyler Ferguson), som er bøsse og gift med Cameron (Eric Stonestreet), med hvem han har adopteret den lille vietnamesiske pige, Lily.

Jay selv er gift med Gloria (Sofia Vergara), der er fra Colombia og har en teenage-søn fra et tidligere forhold.

Modern Family er en såkaldt mockumentar. Dvs den ligner en dokumentar, men er fiktion. Herhjemme kender vi genren fra serien Klovn.

Serien er skabt af Christopher Lloyd og Steven Levitan, som mest er kendt for at stå bag tv-serien Fraiser. Først afsnit af Modern Family løb over skærmen i USA i september 2009, hvor man netop nu er i gang med slutningen af den 6. sæson. Det forventes, at Modern Family vender tilbage for en 7. sæson til næste år.

BESTIL 5. SÆSON AF MODERN FAMILY PÅ DVD ALLEREDE NU! 

4. sæson af Modern Family kom på Netflix den 15. oktober 2014, hvor også de tre foregående sæsoner ligger.

Se traileren til 4. sæson af ‘Modern Family’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.