Kategorier
FOR BØRN

Transformers Prime sæson 1, 2 og 3 nu på Netflix

Så er der action for alle pengene i animationsserien Transformers Prime med Optimus Prime og hans team af Autobots, som nu kan ses på Netflix Danmark.

Tag med Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead og resten af de heltemodige Autobots, når de står ansigt til ansigt mod ærkefjenden Decepticonerne og deres skurkagtige leder Megatron, der er mægtigere end nogensinde, idet han har fået fingrene i et sjældent element, som gør ham til herre over livet.

Autobots er måske nok i undertal i forhold til Decepticons, men de finder styrke gennem de bånd, de knytter til tre venner af menneskeracen.

I Transformers Prime sæson 2 slettes Optimus’ hukommelse og Megatron  manipulerer ham til at slutte sig til Decepticonerne. Samtidig rejser Jack og Arcee til Cybertron for at finde den legendariske supercomputer, Vector Sigma, og Autobotterne udtænker en risikabel plan for at få deres leder tilbage.

De første tre sæsoner af Transformers Prime kom på Netflix den 1. september 2015, hvor de naturligvis kan ses med dansk tale.

Se traileren til Transformers Prime (engelsk tale)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.