Kategorier
SERIER

‘Paranormal Activity’ instruktør bag ‘The River’

1. sæson (og formentlig eneste) af den stort opsatte amerikanske tv-serie ‘The River’ er nu på Netflix Danmark.

I denne action/horror/adventure serie forsvinder tv-værten og eventyren Dr. Emmet Cole (Bruce Greenwood) sporløst i Amazonas regnskov. Efter 6 måneder kommer der nye spor om hans færden. Derfor beslutter hans søn, Lincoln (Joe Anderson) og kone, (Leslie Hope) sig for at prøve at finde ham og sammen med et kamerahold rejser de til Sydamerika. De finder dog hurtigt ud af, at verdens største regnskov gemmer på overnaturlige kræfter.

‘The River’,  der vel best kan beskrives som en mockumentar, er lavet af instruktøren, Oren Peli, som også stod bag filmen ‘Paranormal Activity’.

‘The River’ blev sendt herhjemme på 6’eren i 2012. Ekstremt dårlige seertal betød dog, at tv-stationen ABC droppede serien allerede efter 1. sæson. Netflix var på et tidspunkt inde i billedet for at lave fortsættelsen, men valgte at springe over. Derfor findes der på nuværende tidspunkt kun de 8 episoder af ‘The River’, som ligger på Netflix. En fangruppe har dog startet en underskriftindsamling for at få folkene bag til at genoptage planerne om en 2’er.

“The River” fik premiere på Netflix i Danmark den 15. januar 2014

Se traileren til “The River”

http://youtu.be/TUU7Rb6cs9Y

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.