Kategorier
BREAKING FILM

The Water Horse: Legend of the Deep på Netflix

Det britisk/amerikansk familieeventyr fra 2007, The Water Horse: Legend of the Deep (Legenden fra dybet) kan nu ses på Netflix.

Under anden verdenskrig finder den ensomme og stille dreng Angus MacMorrow (Alex Etel) et mystisk æg, som han opbevarer, indtil det er udruget.

Det viser sig at være et mytisk søvæsen, som han kalder Crusoe. Væsnet kendes kun fra skotske myter og legender, men Angus knytter sig tæt til dyret.

Hans søster, Kirstie (Priyanka Xi), og familiens handyman, Lewis Mowbray (Ben Chaplin), hjælper med at pleje Crusoe og holde det væk fra de mange soldater, der opholder sig på familiens palæ.

Da Crusoe i løbet af ingen tid vokser til gigantstørrelse bliver Angus tvunget til at sætte det ud i havet. Det viser sig at blive nervepirrende for både Angus og Crusoe, for flere mennesker jagter Crusoe og ønsker at komme ham til livs.

Filmen er instrueret af Jay Russell og er baseret på en bog af samme navn, skrevet af Dick King-Smith. Manden bag Babe – den kække gris.

The Water Horse: Legend of the Deep (Legenden fra dybet) kom på Netflix den 19. januar 2017, hvor den desværre ikke kan ses med dansk tale, men kun danske undertekster.

Se traileren til The Water Horse: Legend of the Deep

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.