Kategorier
BREAKING FILM

The Bounty Hunter med Jennifer Aniston og Gerard Butler

Den amerikanske romantiske komedie The Bounty Hunter fra 2010 kan nu ses på Netflix.

Tingene kører ikke alt for godt for dusørjægeren Milo Boyd (Gerard Butler), men det er lidt af et drømmejob han sikrer sig, da han får til opgave at opspore sin ekskone, journalisten Nicole Hurly (Jennifer Aniston), som er løsladt mod kaution, men udeblevet fra retten.

Milo tror det bliver en smal sag, men der er altid problemer, når det handler om ham og Nicole. De er konstant på nakken af hinanden, men får andet at tænke på, da de sammen må flygte for livet.

Ikke en anmelderfavorit

De danske anmeldere var bestemt ikke begejstrede for The Bounty Hunter og Berlingske gav kun filmen én enkelt stjerne  “…. og det er kun fordi skuespillerne ser så godt ud.”

Ekstra Bladet gav den 2 stjerner: “Utoligt, de orker: Jennifer Aniston og Gerard Butler er habile skuespillere, men har begge spildt deres tid på inhabile romantiske komedier. Endnu et skrækeksempel: ‘The Bounty Hunter’.”

The Bounty Hunter kom på Netflix den 17. februar 2016.

Se traileren til The Bounty Hunter

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.