Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Disney-eventyret ‘Sofia Den Første’ på Netflix

Første sæson af den nye Disney-serie Sofia Den Første (Sofia the First) kan nu ses på Netflix.

Du kan komme med til et kongerige i det fjerne østen, hvor Sofia den Første skal lære alt. hvad det kræver at af være en rigtig prinsesse, da hendes mor gifter sig med kongen.

Det betyder at Sofia skal flytte ind på kongeslottet og pludselig er hun på vej til det Kongelige Forberedelsesakademi for at møde forstanderne Flora, Fauna og Magsvejr, der skal lære hende alt det hun ikke ved. Men kan Sofia bryde den kongelige troldmands fortryllelse og blive ven med sin nye stedsøster? Med hjælp af Sofias talende dyrevenner og Askepot kan det lykkes hende.

Glæd dig til et fantastisk eventyr for familiens yngste (prinsesser) med masser af herlige figurer og dejlige sange.

KØB ‘SOFIA DEN FØRSTE’ BOGEN – PERFEKT TIL GODNATLÆSNING

Første sæson af Sofia Den Første (Sofia the First) består af 25 afsnit, der helt sikkert vil glæde prinsesser i alderen 2 til 6 år.

Sofia Den Første (Sofia the First) kom på Netflix den 1. februar 2015, hvor den kan ses med dansk tale. Vær dog opmærksom på, at den ligger under den engelske titel: Sofia the First!

Se traileren til ‘Sofia Den Første’ – (Engelsk)

http://youtu.be/s7OzWnhmQWs

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.