Kategorier
BREAKING SERIER

Sleepy Hollow sæson 3 på Netflix

Den amerikanske fantasy/politi serie Sleepy Hollow sæson 3 kan nu ses på Netflix Danmark.

Serien handler om Ichabod Crane (Tom Mison), der dør under den amerikanske uafhængighedskrig i 1781, men under mystiske omstændigheder genopstår i Sleepy Hollow, New York i det 21. århundrede.

Han finder til sin forbavselse ud af at hans ærkefjende fra det 18. århundrede, Den Hovedløse Rytter, har taget samme tur. Det var Ichabod Crane, der huggede hans hovedet af før han selv døde og nu er Den Hovedløse Rytter (Jeremy Owens) begyndt at sprede skræk og rædsel om natten i byen, hvor han blandt andet hugger hovedet af den lokale sherif.

Crane bliver anholdt af assistenten til den afdøde sherif, Abbie Mills (Nicole Beharie), som har svært ved at acceptere Cranes forklaring, men indser hurtigt, at de må samarbejde, hvis sheriffens morder skal stoppes. Dette umage par begiver sig nu ud på en jagt efter svar, som får store konsekvenser for samfundet i Sleepy Hollow.

Den danske skuespiller, Carsten Nørgaard, der dog bor i USA, medvirker i et enkelt afsnit i første sæson.

Sleepy Hollow sæson 3

sleepy-hollow-season-2-screenshot

Crane er tilbage sammen med Abbie (Nicole Beharie) og Jenny Mills (Lyndie Greenwood). Han bliver snuppet med en indsmuglet, ældgammel tavle og må bede Abbie Mills om hjælp. Han fortæller hende om en profeti og om det nye onde, der forfølger vidnerne.

De får hjælp fra en uventet kant, og sæsonen ender med et chokerende klimaks i denne fantastiske serie med overraskelser, hårrejsende kuldegysninger og et unikt syn på amerikansk historie!

Sleepy Hollow på Netflix

Sleepy Hollow er en slags moderne genfortælling af Washington Irvings novelle “The Legend of Sleepy Hollow” fra 1820.

Da serien fik premiere i USA i 2014 opnåede den de højeste seertal for en debutserie på tv-kanalen Fox siden ’24 Timer’. Der er indtil videre lavet tre sæsoner af Sleepy Hollow og sæson 4 kommer du på amerikansk tv i starten af 2017.

Sleepy Hollow sæson 3 kom på Netflix den 10. november 2016.

Se traileren til Sleepy Hollow sæson 3

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.