Kategorier
SERIER

Shaka Zulu på Netflix

Den sydafrikanske miniserie, Shaka Zulu fra 1986 kan nu ses på Netflix.

Dette er den gribende og sande historie om Afrikas stammebefolkning i det turbulente 19. århundrede.

I denne anmelderroste fortælling følger vi Shaka (Henry Cele), en dygtig Zuluhøvding, som vokser op for at fuldbyrde en ældgammel stammeprofeti og forene sit folk i én stærk nation. Både som hånet udstødt og som ubestridt leder af et helt kontinent af stolte krigere drives Shaka konstant frem af sin indre styrke og urokkelige tro på sin ophøjede mission.

Shaka Zulu er en overvældende og episk fortælling om Europas begyndende kolonisering af Afrika og indtagelsen af det mystiske kontinent.

Det komplekse og betagende drama udspiller sig i zuluernes spektakulære hjemegn og skildrer kollisionen mellem to kulturer – og to verdener. En perlerække af skuespillere, understøttet af fremragende instruktion og indspilning, vækker historien om Shaka Zulu til live i denne isnende, realistiske og storslåede produktion.

En historie, der foregår for 200 år siden, men som også handler om vores egen tid.

Serien er instrueret af: William C. Faure og har Robert Powell, Edward Fox og Christopher Lee på rollelisten.

Shaka Zulu på Netflix

Shaka Zulu kom på Netflix den 3. februar 2017.

Se traileren til  Shaka Zulu

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.