Kategorier
BREAKING FILM

Oplev Kirsten Dunst i bryllupskomedien ‘Bachelorette’

Oplev blandt andre Kirsten Dunst i den kiksede komedie Bachelorette fra 2012, som nu på Netflix.

Filmen handler om den halvkiksede Becky (Rebel Wilson), der skal giftes, hvilket kommer som noget af en overraskelse for hendes veninder fra High School tiden, da Becky dermed bliver den første i slænget som skal giftes.

Den gamle klike bestående af Regan (Kirsten Dunst), Gena (Lizzy Caplan) og Katie (Isla Fisher) skal samtidig være brudepiger. De går derfor igang med arrangere en polterabend for Becky, som eller gør hvad hun kan for at fortælle, at hun ikke ønsker en vild fest. Hendes polterabende bliver naturligvis alt andet end rolig og intet går helt efter planen. Gamle ømtålelige emner dukker således op igen, den mandlige stripper – som Becky ellers har frabedt sig – dukker op og brudekjolen rives i stykker.

Bachelorette er en sød komedie, der til tider er tåkrummende pinlig. Den rider godt med på bølgen af bryllups- og polterabendfilm som Hangover og Bridemaids.

De danske anmeldere gav faktisk filmen rimelige karakterer. BT’s Henning Hoeg gav den 4 stjerner og skrev:  “Klichéerne står selvfølgelig i kø. Men handlingen er sød og sjov.”

Bachelorette kom på Netflix den 1. september 2014

Se traileren til ‘Bachelorette’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.