Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Nyhed til familiens yngste: ‘VeggieTales In The House’

Netflix genopliver den amerikanske tv-serier VeggieTales, der er rettet mod familiens yngste og første sæson kan nu ses på Netflix.

I VeggieTales In The House kommer vi med Tomaten Bob, Agurken Larry og alle deres grønsags-venner ud på spændende eventyr i deres forunderlige hus.

En sjov serie til småbørnsfamilier, der fletter historier fra biblen og de kristne budskaber ind i hvert episode på en sjov og spændende måde.

VeggieTales er meget populært i USA, hvor der siden 1993 er lavet små film, som er sendt direkte på video og dvd. Siden er serien kommet på TV og nu har Netflix besluttet at samarbejde med DreamWorks om at sende serien ud til hele verden i nye computer -nimerede afsnit.

VeggieTales In The House kom på Netflix Danmark den 26. november 2014 med dansk tale på alle figurene. Opdateret den 1. februar 2015: Der er nu 10 afsnit á 23 minutter på Netflix

Se traileren til ‘VeggieTales In The House’ (Engelsk version)

http://youtu.be/CGcZ640zAjU

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.