Kategorier
BREAKING FILM

McFarland, USA med Kevin Costner

Den amerikanske sportsfilm fra 2015, McFarland – USA med en veloplagt Kevin Costner i hovedrollen kan nu ses på Netflix.

Gymnasietræneren, Jim White (Kevin Costner) har netop fået job på den primært spansktalende high-school McFarland Gymnasium i Californiens Central Valley.

Planen er, at White skal træne skolens football-hold, men både White og hans nye studerende opdager, at de har meget, de skal lære om hinanden.

Tingene begynder at ændre sig, da White opdager drengenes løbeevner. Men det er mere end bare de fysiske kræfter, der driver drengenes succes; deres stærke familiebånd, utrolige arbejdsmoral og hårde arbejde, spiller alle en vigtig faktor, for at gøre disse nybegyndere til mestre.

Filmen er instrueret af Niki Caro.

Det er Disney, der står bag filmen, som er baseret på en sand historie fra 1987.

McFarland – USA på Netflix

Filmmagasinet Ekko gav filmen 4 stjerner og skrev: “Nok er sammenstillingen mellem medaljer og personlig sejr set før, men drengenes kamp og deres løb er ganske enkelt medrivende.”

McFarland – USA kom på Netflix den 21, oktober 2016.

Se traileren til McFarland – USA

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.