Kategorier
FOR BØRN

Marvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United

Marvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United

Så er der superhelte action for familiens yngste, når Marvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United fra 2013 slipper universets sejeste helte løs i det banebrydende CG-animeret actioneventyr.

Marvel skaber igen filmhistorie med universets mest uventede team! Hulks pulveriserende råstyrke og Tony Starks højteknologiske hjernemasse slår sig for første gang sammen for at bekæmpe den ultimative fjende.

Da “Zzzax,” et tilsyneladende usårligt, energifortærende monster, truer med at ødelægge planeten, er Marvels mest usandsynlige Avenger-par menneskets eneste håb. Hver for sig kan ingen af dem slå den mægtige magt Zzzax. Tilsammen har de måske en chance – hvis de kan finde en måde at arbejde sammen på uden at slå hinanden ihjel, inden tiden løber ud!

Marvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United på Netflix

Der er tale om et hæsblæsende action-eventyr på 1 time og 12 minutter – naturligvis med dansk tale. Den version, der ligger på Netflix er tilladt til børn over 7 år.

Marvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United kom på Netflix den 3. april 2015.

Se traileren til Marvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United (Engelsk tale)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.