Kategorier
BREAKING FILM

Maleficent på Netflix

Disney har taget eventyret om tornerose og vendt historien på hovedet i filmen Maleficent fra 2013, der nu kan ses på Netflix.

Filmen fortæller den hidtil ukendte historie om Disneys mest omtalte onde fe, Maleficent (Angelina Jolie) fra Tonerose og det svigt der forvandlede hendes hjerte til sten.

Hun har fået stjålet sine vinger og beslutter sig i den forbindelse at tage hævn ved at kaste en uigenkaldelig forbandelse over den lille nyfødte prinsesse Aurora (Elle Fanning). Hun opdager dog snart, at prinsessen kan være nøglen til fred mellem deres to verdener.

Maleficent på Netflix

Anmelderne gav filmen middelgode anmeldelser og CinemaZone gav filmen 4 stjerner: “…de lidt større eventyr-elskere bør blive aldeles betaget af dette søde og farvestrålende portræt af denne fascinerende figur, mageløse Maleficent.”

Maleficent kom på Netflix den 12. november 2015. Desværre kun med engelsk tale og danske undertekster.

Se traileren til Maleficent

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.