Kategorier
BREAKING SERIER

Seriepremiere: London Spy på Netflix

Den Golden Globe-nominerede britiske mini-serie, London Spy fra 2015 kan nu ses på Netflix.

Dette er historien om de to meget forskellige unge mænd. Den udadvendte og romantiske Danny (Ben Whishaw) og det asociale karrieremenneske Alex (Edward Holcroft), der mødes i London og forelsker sig.

Bedst som de to finder ud af, at de er som skabt for hinanden, forsvinder Alex og findes myrdet.

Danny beslutter sig for at finde ud af hvem, der stod bag mordet på sin elsker, men spørgsmålet er, om Alex har fortalt ham sandheden. Det viser sig, at Alex arbejdede for den britiske efterretningstjeneste og snart kastes Danny ud i spionagens farlige verden for at finde sandheden.

Serien er instrueret af Jakob Verbruggen og skrevet af Tom Rob Smith.

London Spy på Netflix

Soundvenue gav serien 3 stjerner og skrev: “Serien er bedst i de stille øjeblikke, som Ben Whishaw ejer med alle fibre i sin krop. Her er en skuespiller, der i sin korte karriere har spillet alt fra A til Z…..Men end ikke Whishaw kan redde ‘London Spy’, der har fine ambitioner, men er fortalt uden finesse.”

London Spy kom på Netflix den 6. marts 2017.

Se traileren til London Spy

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.