Kategorier
BREAKING STREAMINGTJENESTER

Kommer Game of Thrones på Netflix Danmark?

Der er ingen tvivl om, at Game of Thrones er verdens mest populære tv-serie lige nu.

Både anmeldere og seere over hele verden elsker serien og glæder sig til, at Game of Thrones sæson 7 får premiere i løbet af sensommeren 2017.

Derfor kan det ikke overraske, at et af de spørgsmål vi får rigtig mange gange her på Flixnyt-redaktionen er: Hvornår kommer Game of Thrones på Netflix Danmark?

Desværre er der meget, der tyder på, at vi kommer til at vente i meget lang tid på at filmatiseringen af George R. R. Martins bestseller-romaner A Song of Ice and Fire på Netflix. Faktisk er der ikke de store chancer for, at Game of Thrones nogensinde kommer på Netflix.

Verdens mest populære tv-serie er nemlig produceret af Netflix’ største konkurrent HBO, der ifølge Wikipedia er USA’s mest sete betalingskanal.

Netop HBO og Netflix har aldrig været på speciel god fod, og intet tyder på, at HBO vil give ærkerivalen deres guldæg. Heller ikke selv om Netflix kan ses i mange flere lande end HBO.

Hvis du vil se Nikolaj Coster-Waldau og resten af holdet fra Game of Thrones, må du derfor finde alternative streamingtjenester.

Game-of-Thrones-netflix

Er Game of Thrones på ViaPlay?

Det kunne være nærliggende at tro, at du vil kunne se Game of Thrones på ViaPlay, men heller ikke den skandinaviske streamingtjeneste har rettigheder til at vise serien, om de to magtfulde familier, der kæmper en dødelig kamp for kontrollen over Westeros’ Syv Kongedømmer.

Årsagen skyldes naturligvis, at HBO i 2012 lancerede deres egen skandinaviske udgave af kanalen, kaldet HBO Nordic.

Hvor kan jeg se Game of Thrones i Danmark?

Hvis du vil se Game of Thrones i Danmark må du derfor tegne et abonnement på HBO Nordic, hvor alle seks sæsoner ligger. Her vil du også kunne se sæson 7 samtidig med resten af verden, når serien vender tilbage til august 2017.

Med et Telmore Play-abonnement får du mobiltelefoni, 25 Gb mobilbredbånd, samt TV2 Play og HBO Nordic for kun 199,- pr mdr. Se mere HER

Alternativt kan du overveje at få et C More Play abonnement, hvor enkelte sæsoner af den populære serie kan ses.

Game-of-Thrones på Netflix
Med et Telmore Play-abonnement får du mobiltelefoni, 26 GB mobiltbredbånd, TV2 Play og HBO Nordic for kun 199,- pr mdr. Så kan du også se Game of Thrones.

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.