Kategorier
BREAKING FILM

Justin Timberlake and The Tennesee Kids

Alle Justin Timberlake-fans bør klappe i hænderne, for nu kan du eksklusivt se koncertfilmen Justin Timberlake and The Tennesee Kids på Netflix.

I filmen følger man en af tidens allerstørste stjerner Justin Timberlake.

Filmen er en koncertoplevelse udover det sædvanlige. Man får nemlig mulighed for at komme helt tæt på popikonet fra Memphis, der er omgivet af 25 bandmedlemmer fra The Tennessee Kids. Filmen er kulminationen på sangerens 134 shows og 2 år på landevejen, hvilket har gjort han turné til en af årtiets bedst indtjenende turnéer.

Justin Timberlake står bag kæmpe hits, som ‘Mirror’ og ‘Cry me a river’, og det er lige netop disse hits du kan synge med på og svinge dansefødderne til derhjemme.

Justin Timberlake + The Tennesee Kids får premiere på Toronto International FIlm Festival 2016. Filmen lander eksklusivt på Netflix – så nu kan du opleve 20/20 Experience World Tour fra første parket foran skærmen derhjemme.

Filmen er optaget ved koncerten d. 15 januar 2015 i MGM Grand Garden Arena, Las Vegas og er instrueret af Jonathan Demme, og med Gary Goetzmann som producer.

Justin Timberlake and The Tennesee Kids kom på Netflix den 12. oktober 2016 på Netflix.

Se traileren til Justin Timberlake and The Tennesee Kids

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.