Kategorier
BREAKING FILM

Jupiter Ascending på Netflix

Den amerikanske sci-fi film Jupiter Ascending fra 2015 kan nu ses på Netflix.

Jupiter Jones (Mila Kunis) blev født under en nattehimmel med tegn på, at hun var bestemt til noget stort.

Som voksen vågner Jupiter op til de kolde realiteter og en endeløs række af uheld. Det er først, da Caine (Channing Tatum), en genetisk produceret tidligere jæger i militæret, finder frem til hende på jorden, at Jupiter får et glimt at sin sande skæbne: Et ekstraordinært arv, der kan ændre universet.

Det er søskendeparret Andy og Lana Wachowski, der står bag Jupiter Ascending. De stod også bag stod sci-fi klassikere som Matrix-trilogien og filmen Speed Racer.

Jupiter Ascending fik ikke anmelderne til at gå amok i en stjernerus, men filmmagasinet CinemaZone gav den 3 stjerner og skrev: “OK, det er hverken stor filmkunst, god stil eller elegant filmfilosofi vi har med at gøre; men actionbulderet er herligt entusiastisk og charmerende insisterende på at underholde.”

Jupiter Ascending kom på Netflix den 1. januar 2016.

Se traileren til Jupiter Ascending

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.