Kategorier
BREAKING FILM

Jersey Boys – den berømte musical som film

Det er Clint Eastwood, der har instrueret Jersey Boys fra 2014, som nu kan ses på Netflix Danmark.

Jersey Boys er historien om den ikoniske 60’er rockgruppe The Four Seasons, der blev vejen ud af en kriminel løbebane for de tre venner Frankie Valli (John Lloyd Young), Tommy DeVito (Vincent Piazza) og Nick Massi (Michael Lomenda). Sammen med sangskriveren Bob Gaudio (Erich Bergen) som fjerdemand toppede de hitlisterne i 60’erne med hits som “Sherry ,” “Big Girls Don’t Cry,” “Walk Like a Man,” “Dawn” og mange flere.

Livet på toppen var dog ikke kun rosenrødt. Gruppen skulle kæmpe med besværlige pladeselskaber, interne problemer og mafia-gangsteren Gyp DeCarlo (Christopher Walken).

Jersey Boys er filmudgaven af den prisvindende Broadway-musicalen af samme navn.

BT gav filmen 5 stjerner og skrev: “Clinten er trods alt blevet 84, og måske havde ‘ Jersey Boys’ haft godt af en instruktør, der var lidt hurtigere på aftrækkeren.”

Jersey Boys kom på Netflix den 26. juli 2015.

Se traileren til Jersey Boys

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.