Kategorier
BREAKING SERIER

Jane The Virgin sæson 2 på Netflix

Den Golden Globe-vindende amerikanske komedieserie Jane the Virgin sæson 2 kan nu ses på Netflix.

Lige fra hun var en lille pige, har Jane Villanueva (Gina Rodriguez) fået banket én ting ind i hovedet af sin bedstemor: Du har en blomst, den er unik, og når du har ødelagt den, kan du aldrig få den tilbage!

Resultatet er, at selvom Jane er vokset op og er blevet en smuk ung kvinde, der har en hengivende kæreste, har hun aldrig haft sex. Da hun en dag går til lægen, sker der dog en lille smutter, og hun bliver kunstigt befrugtet. Og så har vi balladen, for pludselig er den 23-årige jomfru Jane gravid.

Og som om tingene ikke var komplicerede nok i forvejen. Da hun først får barnet bliver tingene virkelige komplicerede, da hun fanges imellem hendes kæreste Michael (Brett Dier) og hendes chef, Rafael (Justin Baldoni), der er barnets biologiske far,

Jane the Virgin på Netflix

Jane the Virgin er baseret på den venezuelanske tv-serie Juana la Virgen og er lidt en parodi på mellemamerikanske tv-serier.

Gina Rodriguez modtog en Golden Globe som bedste hovedrolleindehaver i en tv-serie.

Der er indtil videre lavet tre sæsoner af serien og Jane the Virgin kører netop nu på den amerikanske tv-kanal CW. Det er uvist om der kommer en sæson 4 af serien.

Jane the Virgin sæson 2 kom på Netflix den 31. december 2016.

Se traileren til Jane the Virgin

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.