Kategorier
FILM

Hitch med Will Smith og Kevin James

Den romantiske komedie Hitch fra 2005 med bl.a. Will Smith og Kevin James kan nu ses på Netflix.

Alex Hitchens, kaldet Hitch (Will Smith) er New York Citys største “datedoktor” og han hjælper mænd, der har lidt problemer med det modsatte køn med at få en kæreste. Hitch er så dygtig på området at han garanterer det ønskede resultat efter blot tre gnidningsløse dates. Det lykkes også for Albert Brennaman (Kevin James) at få skovlen under sit hjertes udkårne, den underskønne rigmandsdatter Allegra Cole (Amber Valletta).

Da en klummeskribent fra et af formiddagsbladene, Sara Melas (Eva Mendes) beslutter at afsløre den ubehjælpsomme Alberts hemmelighed, opdager hun, at hendes charmerende kæreste, Alex Hitchens, er den legendariske “datedoktor” i egen høje person. Historien ryger direkte på forsiden, og nu skal Hitch forsøge at redde såvel Albert og Allegras forhold som sit eget forhold til Sara.

Hitch på Netflix

Hitch står her 10 år efter premieren som lidt af en klassiker og særligt scenen, hvor Kevin James danser foran Will Smith er hylende morsom. Filmen er perfekt til en hyggeaften i sofaen.

De romantiske komedier er normalt ikke en genre, der høster de store stjerner fra anmelderkorpset, men BT’s Henning Høeg måtte dog alligevel give filmen 5 stjerner: “…charme, god kemi og uimodståeligt højt humør.”

Hitch kom på Netflix den 2. maj 2015.

Se traileren til Hitch

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.