Kategorier
BREAKING SERIER

Helix sæson 2 på Netflix

Den amerikanske sci-fi serie, Helix kan nu ses på Netflix.

På Antarktis er der en international forskningstation, hvor videnskabsmænd fra hele verden arbejder. Et team specialister fra Centers for Decease Control bliver sendt til stationen, for at undersøge et muligt smitteudbrud, der har dræbt to forskere og sendt en tredje på dødens rand.

Forskerne opdager ny virus, der potentielt kan dræbe hele menneskeheden.

OBS – Spoiler alert: Her under afsløres dele af handlingen i sæson 1. Har du ikke set den endnu, bør du straks stoppe med at læse videre og få tændt for Netflix.

Helix sæson 2 på Netflix

Forskerne overlevede med nød og næppe sæson 1 og forsøger nu at komme videre efter deres frygtelige oplevelser på Arctic BioSystems.

Da deres arbejde fører dem til en fjerntliggende skovklædt ø, opdager de dog hurtigt, at The Ilaria Corporations rækkevidde er længere og livsfarligere, end de troede.

Helix sæson 3 på Netflix

Kommer Helix sæson 3 på Netflix?

Svaret er NEJ, for der kommer aldrig en Helix sæson 3. Den amerikanske tv-kanal SyFy, der stod bag serien, meddelte et par uger efter afslutningen på sæson 2, at man havde valgt at droppe serien.

Årsagen til lukningen af serien skyldes ifølge flere amerikanske medier, at antallet af seere i sæson 2 faldt dramatisk.

Helix på Netflix

Serien er produceret af Ron Moore, der nok bedst er kendt for at stå bag serien Battlestar Galactica.

Helix sæson 2 – som altså er den sidste sæson – kom på Netflix den 1. april 2017.

Se traileren til Helix

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.