Kategorier
BREAKING SERIER

Happy Valley (Blindt spor) sæson 2 på Netflix

Den britiske krimiserie, Happy Valley (Blindt spor) sæson 2 kan nu ses på Netflix.

Serien handler om betjenten Catherine Cawood (Sarah Lancashire), der arbejder ved politiet i West Yorkshire, der går under navnet Happy Valley.

Hendes verden bryder sammen, da voldtægtsmanden Tommy Lee Royce (James Norton) sættes på fri fod efter otte års fængsel. Hun mener nemlig, at det var ham som overfaldt hendes datter og drev hende til selvmord.

Catherine er overbevist om, at han er en farlig mand, og at det kun er et spørgsmål om tid, før han begår en ny forbrydelse. Samtidig lægger den bitre revisor Kevin (Steve Pemberton) en desperat plan, da hans chef ikke vil give ham lønforhøjelse. En plan, hvor Tommy kommer til at spille en brutal hovedrolle.

 

 

Der er indtil videre kun lavet to sæsoner af serien, men BBC har bekræftet at der også kommer en sæson 3. Det er dog uvist hvornår optagelserne til den går i gang.

Happy Valley (Blindt spor) sæson 2 kom på Netflix den 1. december 2016.

Se traileren til Happy Valley (Blindt spor) sæson 2

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.