Kategorier
BREAKING FILM

Gyser-komedien “Fright Night” på Netflix

Den står på både gys og grin i genindspilningen af gyserkomedien ‘Fright Night’ fra 1985, som nu er på den danske Netflix.

I ‘Fright Night’ opdager teenageren Charley Brewster (Anton Yelchin), at hans nabo Jerry Dandridge (Colin Farrell) er en vampyr, som står bag en række nyere mord. Ingen af hans venner tror ham, og Charley allierer sig derfor med tv-værten Peter Vincent (David Tennant) for at stoppe Jerry og hans vogter.

KØB FRIGHT NIGHT 2 HER

Filmen fik hæderlige anmeldelser da den kom i biografen i 2011. Berlingskes anmelder, Jacob Wendt Jensen kaldte den for en lille gyserperle og gav filmen 4 stjerner, mens BT’s anmelder, Henning Høeg gav den hele 5 stjerner og skrev: “Det er længe siden, jeg i den grad har nydt en traditionel, bloddryppende vampyrfilm uden én eneste gang at kigge på uret.”

‘Fright Night’ blev dog ikke den store succes i biograferne, hvilket var synd. Nu kan du se den på Netflix Danmark, som fik den på den 13. februar 2014. Se filmen på Netflix HER

Se traileren til ‘Fright Night’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.