Kategorier
BREAKING FILM

From Hell med Johnny Depp

Den amerikanske gyser fra 2001, From Hell med Johnny Depp og Heather Graham kan nu ses på Netflix.

Han lurer som en rædsel i mørket. Jack The Ripper udøvede sit rædselsregime i Londons gyder. Han brutalitet tydede på, at han var sindssyg, men hans djævelske præcision viste, at der var system i galskaben.

I 1888 boede Londons fattige befolkning under uhumske forhold i byens slum. Mary Kelly (Heather Graham) og hendes veninder må leve med trusler fra dem, da en af deres veninder bortføres og en anden bliver brutalt myrdet.

Det uhyggelige mord ender hos, kriminalinspektør Frad Abberline (Johnny Depp), en genial, opiumsrygende politimand, der ofte benytter sine synske evner i opklaringsarbejdet. Abberline lader sig rive med af den bizarre sag, men jo tættere han kommer på sandheden, desto farligere bliver det for ham selv, Mary og de andre piger.

Kan de undslippe de “hævnende engle”, som sendes efter dem fra helvede?

From Hell på Netflix

Information gav filmen 6 stjerner og skrev: “Visuelt er ‘From Hell’ en stærk film, der effektivt spænder lyd og billeder op, så man forventningsfuld sidder og venter på, at et eller andet vil ske.”

From Hell kom på Netflix den 15. juli 2016.

Se traileren til From Hell

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.