Kategorier
BREAKING SERIER

Fra folkene bag “Friends” kommer “Episodes”

Du husker ham sikkert som Joey i tv-serien “Friends”, men i tv-serien ”Episodes” – som netop er kommet på Netflix i Danmark – spiller Matt LeBlanc en parodi på sig selv.

Serien handler om det britiske manuskriptforfatterpar Sean og Beverly Lincoln, der i hjemlandet har haft stor succes med en komedieserie på tv. Parret lokkes til Hollywood for at lave en amerikansk udgave. Det amerikanske tv-selskab ønsker dog, at serien skal undergå nogle store ændringer og forlanger samtidig, at Matt LeBlanc skal spille hovedrollen. Det britiske ægtepar mener ikke, at ”Joey” er det bedste bud på hovedrollen og et større drama bryder ud.

Billede af Tamsin Greig, Matt LeBlanc, Stephen Mangan“Episodes” er skabt af David Crane, som var en af folkene bag tv-serien “Friends”. Seriens halv-realistiske stil er blevet sammenlignet med stilen i tv-serien ‘Curb Your Enthusiasm’, som også har inspireret Casper Christensen og Frank Hvam til tv-serien “Klovn”

“Episodes” blev sendt i 2011 på kabel tv-kanalen Showtime i USA og i Storbritannien blev den vist på BBC2. Den blev godt modtaget og i 2012 vandt LeBlanc en Golden Globe for sin rolle som….sig selv. Serien kører netop nu på 3. sæson på Showtime.

1. sæson af “Episodes” kom på Netflix i Danmark den 3. februar 2014. Se Episodes på Netflix HER

Se traileren til “Episodes”

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.