Kategorier
BREAKING FILM

For Those in Peril

Den skotske film fra 2014, For Those in Peril kan nu ses på Netflix.

Den 18-årige Aaron (George MacKay) er en ung mand, der lever i afsides liggende skotsk fiskesamfund. Hans liv ændre sig, da han som den eneste overlevende vender tilbage efter en fiskeulykke, der kostede fem mænd livet, heriblandt Aarons egen storebrors.

Landsbyen giver – ansporet af folklore om havet og den lokale overtro – Aaron skylden for tragedien, hvormed han bliver udstødt blandt sine egne.

Traumet har udvisket Aarons erindring om, hvad der skete på havet og han nægter at tro på, at hans bror er død. Han tager derfor ud på havet igen for at finde ham og resten af mændene.

Filmmagasinet Ekko gav filmen 4 stjerner og skrev: “Paul Wrights portræt af en ung fiskers psyke, der krakelerer under sorg, fornægtelse og overlevelsesskyld, er originalt fortalt og en stærk kandidat i Cph Pix’ hovedkonkurrence.”

For Those in Peril kom på Netflix den 1. marts 2016.

Se traileren til For Those in Peril

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.