Kategorier
BREAKING FILM

Jofie Foster i ‘Flightplan’ på Netflix

Den amerikanske thriller Flightplan fra 2005 har netop fået premiere på Netflix.

Flightplan handler om Kyle Pratt (Jodie Foster) og hendes seks-årige datter Julia (Marlene Lawston), som er på vej med fly fra Berlin til New York. De falder begge i søvn, men da Kyle vågner igen, er Julia sporløst forsvundet. Eller er hun?

For det mystiske er, at ingen kan huske at have set pigen. Hun står ikke på passagerlisten og Kyle kan ikke finde hendes boarding pas. Mens Kyle kæmper for ikke at miste forstanden, skal hun prøve at løse dette mareridts lignende mysterium og finde sin datter på det fly, som Kyle selv har været med til at designe.

SE LISTEN OVER DE NYE FILM PÅ NETFLIX

Det er den tyske instruktør Robert Schwentke, der står bag denne nervepirrende thriller.

Flightplan fik dog hårde ord med på vejen fra de danske anmeldere, da den kom i biografen.

De fleste anmeldere var enige om, at Jodie Foster er eminent og at filmen er teknisk god, men at handlingen er for dårlig. Bedste anmeldelse kom fra Jyllands-Posten, der gav filmen 4 stjerner og skrev: “…ikke et mesterværk, men den holder tilskueren i ånde. Smerten, vreden og ømheden i Jodie Fosters ansigt er uforglemmelig.”

Flightplan kom på Netflix den 1. maj 2014

Se traileren til Flightplane

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.