Kategorier
BREAKING DOKUMENTAR

Dokumentarfilmen ‘Craigslist Joe’ på Netflix

Kan man leve af andre folks gaver og godhed? Det forsøger den amerikanske dokumentarfilm Craigslist Joe at finde ud af. Filmen kan nu ses på Netflix.

Det er den 29-årige Joseph Garner, som klipper snoren til sit nuværende liv og forlader alt hvad han ejer, for at tage på et eventyr hvor han i en måned udelukkende vil leve af andre folks gaver og godhed.

Kun udstyret med en bærbar PC’er, en mobiltelefon, tandbørste og lidt tøj skal Joseph overleve 31 dage i december ved kun at bruge Craigslist, der er en af verdens største sider for rubrikannoncer alá Den Blå Avis og Gul & Gratis.

I alle livets aspekter – lige fra transport og mad til overnatning og kammeratskab – er Joe afhængig af andre menneskers godhed. Det et er vel-og-mærket personer, som Joe aldrig nogensinde har mødt før.

Er der fortsat en snært af fællesskab i USA her i 2012 og kan det lade sig gøre, at overleve med hjælp fra andre mennesker?

Dokumentarfilmen Craigslist Joe kom på Netflix den 1. september 2014.

Se traileren til ‘Craigslist Joe’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.