Kategorier
BREAKING FILM

Danmarks måske bedste stand-up show på Netflix

Anders Matthesens anmelderroste stand-up show Anders er nu på Netflix.

Det er den 37-årige Anders Matthesens sjette onemandshow og både publikum og anmelderne var enige: Dette er hans største og sjoveste til dato. Det er samtidig hans hurtigst sælgende stand-up show.

Anders er et personligt indblik i Anders Matthesens tilværelse, både som privat person og professionel komiker, og skildrer den sammensatte identitet, som de to roller er vokset sammen til.

Showet er filmet på Anders’ udsolgt turne i november, december og januar 2013 – et show der fik 6 stjerner i Jyllands-Posten og BT samt 5 stjerner i Politiken, Børsen, Ekstra Bladet og Berlingske.

Jyllands-Postens anmelder Henrik Lyding skrev: “Hos ham går form og indhold op i en højere enhed, når han funderer over sig selv og livet omkring ham” og BT’s anmelder Niels Lind Larsen var enig: “Han er en komiker, der altid strammer sig an og sætter barren højt, men at han formår at løfte hele stand-up genren, som han gør i sit nye show, havde de færreste sikkert ikke set komme”

Anders Matthesens show Anders kom på Netflix den 15. september 2014. Se Anders på Netflix HER

Se en teaser for stand-up showet Anders

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.