Kategorier
BREAKING FILM

Chappie på Netflix

Den amerikanske science fiction film fra 2015, Chappie kan nu ses på Netflix.

I et fremtidigt Johannesburg er kriminalitet blevet så udbredt, at politiet bruger robotter til at bekæmpe kriminalitet.

Vi følger den beskadigede politirobot Chappie, der stjæles af et par lokale gangstere og rebootes med et innovativt, banebrydende følelses- og bevidsthedsprogram. Dermed bliver han den første robot nogensinde, der selv kan tænke og føle.

Da det går op for styrets våbenleverandør iværksætter de straks en hensynsløs og destruktiv plan, der endnu en gang skal sikre kontrollen med byens kriminelle elementer – og samtidig garantere, at Chappie ikke alene blive den første, men også den sidste af sin slags.

Filmen er instrueret af Neill Blomkamp og er baseret på hans kortfilm Tetra Vaal fra 2004.

Filmmagasinet Ekko gav filmen 4 stjerner og skrev: “en morsom og intelligent sci-fi-fabel om at finde sin plads i en fjendtlig verden, fortalt efter bedste skabelonstruktur.”

Chappie kom på Netflix den 1. februar 2017.

Se traileren til Chappie

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.