Kategorier
BREAKING FILM

Brick Mansions

Den amerikanske actionfilm fra 2014, Brick Mansions med Paul Walker kan nu ses på Netflix.

I en forfalden og øde del af Detroit er kriminaliteten blevet så slem, at politiet har indhegnet et helt slumkvarter og området huser nu byens farligste kriminelle.

Men da den store gangsterboss Tremaine (RZA) får fingrene i et atomvåben, og truer med at udslette hele byen, er det op til undercover-betjenten Damien Collier (Paul Walker) at stoppe ham.

Han får brug for hjælp til at infiltrere det afskærmede kvarter og får fat i eksforbryderen Lino (David Belle), hvis kæreste holdes fanget af mafiaen. De to modsætninger tvinges pludselig til at samarbejde for at forhindre, at hele byen eksploderer og sammen må de kæmpe sig vej gennem det voldelige og korrupte område for at stoppe skurkene – men kan de stole på hinanden?

Brick Mansions på Netflix

Brick Mansions er en genindspilning af den franske actionfilm District 13 og begge film er skrevet af Luc Besson. Filmen blev i øvrigt Paul Walkers sidste, færdigindspillede film.

De danske anmeldere var ikke specielt begejstrede for filmen. Ekstra Bladet gav filmen 2 stjerner og skrev: “Flot iscenesat, men yderst trættende i længden, og de rappe replikker forbliver fesne og slappe.” 

Brick Mansions kom på Netflix den 15. april 2016.

Se traileren til Brick Mansions

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.