Kategorier
BREAKING FILM

Bordertown med J.Lo og Banderas

Den amerikanske thriller fra 2006, Bordertown med bl.a Jennifer Lopez, Antonio Banderas og Martin Sheen kan nu ses på Netflix.

Siden 1993 er næsten 400 kvinder blevet myrdet i den lille by Juarez, grænsebyen mellem Mexico og USA.

Journalisten Lauren (Jennifer Lopez) får til opgave at dække sagen, men tager kun afsted for at imponere sin chef. Men da hun møder Eva (Maya Zapata), der på mirakuløs vis har overlevet en voltægt og mordforsøg på vej hjem fra arbejde på en elektronik-fabrik, bliver Lauren involveret, og hjælper pigen.

Sammen med sin ekskæreste Diaz (Antonio Banderas), begynder hun at efterforske sagen. De finder dog ud af, at nogen ikke ønsker, at mordene skal opklares. Hverken politiet, myndighederne eller virksomhederne, ofrene har arbejdet, gider at hjælpe, og en indædt kamp tager sin begyndelse. Sandheden skal frem, men korruption, uhyggelige hemmeligheder og pengeinteresser står i vejen.

Film er inspireret af virkelige hændelser.

Bordertown kom på Netflix den 15. april 2016.

Se traileren til Bordertown

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.