Kategorier
BREAKING SERIER

Der Bestatter (The Undertaker) på Netflix

Den schweiziske krimiserie, Der Bestatter (The Undertaker) kan nu ses på Netflix.

Serien handler om den en tidligere betjent Luc Conrad (Mike Müller), der efter sin fars død overtager faderens begravelsesfirma i den fredelige by Aarau.

Som bedemand er Luc fortsat i tæt kontakt med usædvanlige dødsfald, hvilket inspirerer ham til at fortsætte med at efterforske mord. Da han er tæt på liget er han ofte et skridt eller to foran de rigtige efterforskere og hans behagelige væremåde får de pårørende til at åbne op på en måde, som politiets efterforskere ikke kan.

Snart Luc er i tvivl om, hvorvidt et dødsfald er sket naturligt, begynder den indre kriminalbetjent at tage over, hvilket har det med at give hans tidligere chef, kriminalkommisær  Anna-Maria Giovan (Barbara Terpoorten) hovedpine.

 

Der Bestatter (The Undertaker) på Netflix

Den første sæson af serien blev vist på schweizisk TV i 2013 og serien er siden solgt til både tysk, canadisk og amerikansk tv. Der er lavet 4 sæsoner af serien og det ligger fast at sæson 5 kan ses på schweizisk TV i starten af 2017.

Der Bestatter (The Undertaker) kom på Netflix den 20. december 2016, hvor de fire første sæsoner kan ses.

Se traileren til Der Bestatter (The Undertaker)

https://www.youtube.com/watch?v=wgtE3Y_AZU8

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.