Kategorier
BREAKING DOKUMENTAR

Best of Enemies

Den amerikanske dokumentarfilm Best of Enemies fra 2015 kan nu ses på Netflix.

Best of Enemies er en spændende politisk dokumentarfilm, der tager dig med bag kameraet på et usædvanlige tv-debatprogram i 1968 om den lange og bitre rivalisering mellem to politisk uenige: Den konservative William F. Buckley Jr. og den venstreorienterede Gore Vidal.

Det usædvanlige debatprogram var tv-stationen ABC’s forsøg på at gøre noget ved deres katastrofale seertal, der placerede netværket helt i bunden blandt de tre store amerikanske tv-netværk. Derfor besluttede tv-stationen at afprøve denne nye form for nyhedsdækning, hvor de to politiske kamphaner skulle diskutere alt – lige fra politik, Gud og sex.

Der var ikke meget de to mænd var enige om og ofte udviklede diskussionerne til regulær tilsvining af modparten. Flere iagttagere mener faktisk, at lige netop dette program, der har lagt grundstenen til niveauet i den politiske debat, som vi kender i dag.

Best of Enemies på Netflix

Det er de to instruktører Robert Gordon og Morgan Neville, der står bag denne prisvindende dokumentar, der har været fem år undervejs.

Best of Enemies kom på Netflix den 1. december 2015.

Se traileren til Best of Enemies

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.