Kategorier
BREAKING FILM

Jeg Er Det Smukke Væsen Der Bor I Huset

Endnu en Netflix Originals film har fået premiere på streamingtjenesten. Det er gyseren Jeg Er Det Smukke Væsen Der Bor I Huset (I Am The Pretty Thing That Lives in The House)

Filmen handler om den skrøbelige sygeplejerske Lily (Ruth Wilson) der er ansat som plejer for den berømte, men svagelig bestseller gyserforfatter Iris Helen Bloom (Paula Prentiss).

Hun har valgt, at tilbringe de sidste dag i hendes liv i hendes barndomshjem, der viser sig at være et hus fuld af hemmeligheder. En af hemmelighederne er, at Iris kalder Lily for Polly, der er navnet på hovedpersonen i hendes gyserfortælling The Lady in the Walls.

Filmen er instrueret af Osgood Perkins.

Jeg Er Det Smukke Væsen Der Bor I Huset (I Am The Pretty Thing That Lives) fik premiere på Netflix den 28. oktober 2016.

Se traileren på I Am The Pretty Thing That Lives in The House

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.