Kategorier
BREAKING FILM

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

Disneys familiekomedie fra 2014, Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (Alexander og den Frygtelige, Skrækkelige, Sløje, Virkelig Dårlige Dag) kan nu ses på Netlix.

I filmen følger den 11-årige Alexanders (Ed Oxenbould) bedrifter, da han oplever den mest forfærdelige og skrækkelige dag i sit unge liv – en dag, der begynder med tyggegummi i håret, efterfulgt af den ene ulykke efter den anden. Men da Alexander fortæller sin optimistiske familie om sin katastrofale dag, er der ingen sympati at hente, og han begynder at tro, at det kun er ham, der er uheldig.

Han finder dog hurtigt ud af, at han ikke er alene, da hans mor (Jennifer Garner), far (Steve Carell), bror (Dylan Minnette) og søster (Kerris Dorsey), alle sammen også har en frygtelig, skrækkelig, sløj, virkelig dårlig dag. Alle dem, der siger, der ikke er noget der hedder en dårlig dag, har bare ikke haft en…

Ekstra Bladet gav filmen 3 stjerner og skrev: “Der er momentvise morsomme øjeblikke i det tempofyldte forløb, og det er forfriskende, at amerikanerne trods alt stadig formår at lave komedier uden at hive en eneste prutte-vits op af ærmet.”

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day kom på Netflix den 22. maj 2016, hvor den desværre kun kan ses med engelsk tale og danske undertekster. Netflix det er en ommer! Familiefilm og film for børn bør være med dansk tale!

Se traileren til Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.