Kategorier
FILM FLIXNYT ANBEFALER

22 Jump Street på Netflix

Den amerikanske action-komedie 22 Jump Street fra 2014 kan nu ses på Netflix.

Filmen, der er efterfølgeren til 21 Jump Street, handler om de to umodne og uprøvede politibetjente Schmidt (Jonah Hill) og Jenko (Channing Tatum), der reddede dagen, da de gik undercover som high school-elever og fandt frem til en mystisk narkobagmand i den forrige film.

Nu hører high school fortiden til, og tiden er kommet til den næste store opgave, der selvfølgelig indebærer, at de unge mænd starter på college.

Problemet er blot, at omgivelserne byder på en del flere fristelser for makkerparret, der møder nye og mere ligesindede venner på football-holdet og blandt kunstelskerne.

Pludseligt må de to venner tage både deres professionelle og private forhold op til overvejelse, mens de forsøger at fange endnu en skurk blandt de intetanende elever. Men kan politistyrkens ældste teenagere finde frem til en moden løsning?

CinemaZone gav filmen 4 stjerner og skrev: “Taget i betragtning hvor få opfølgere, der egentlig er bedre, dybere, mere interessante eller nuancerede, er 22 Jump Street et godt eksempel på, at når tingene gøres større og vildere er det tilmed muligt også at det er sjovere.”

22 Jump Street kom på Netflix den 22. april 2016.

Se traileren til 22 Jump Street

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.